Werkplekbeheerder | Regio: landelijk

Voor meerdere klanten zijn wij op zoek naar enthousiaste Werkplekbeheerders.

Wat ga je doen?

Als Werkplek Beheerder bent je verantwoordelijk voor o.a.:

  • Het beheren en onderhouden van ICT werkplekken

  • Het vervangen van defecte apparatuur en uitrol van nieuwe apparatuur

  • Het afhandelen van tweedelijns meldingen en het oplossen van storingen op locatie

  • Configuratie/beheerwerkzaamheden van werkstations, randapparatuur en software

Onze klant

Wij zijn voor meerdere klanten op zoek naar enthousiaste werkplekbeheerders. Het betreft zowel klanten welke actief zijn in de gezondheidszorg als klanten binnen de technologische dienstverlening op computergebied.

Dit ben jij

Voor deze functie is het belangrijk dat je passie hebt voor IT! Daarnaast ben je proactief, zelfstandig, flexibel en niet te vergeten: klant- en servicegericht. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Jouw achtergrond

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau. Werkervaring is een pre maar niet verplicht. Verder heb je kennis over moderne IT ontwikkelingen. Zowel professionals met ervaring als starters/schoolverlaters zijn van harte welkom om te solliciteren op deze functie. Afhankelijk van je werkervaring zal er een korte opleiding van ongeveer twee weken worden georganiseerd om jou alle kneepjes van het vak te leren.

Over ons

Quest for People:

  • Is al sinds 2009 actief in het domein van field services in België, Nederland en Luxemburg en recentelijk ook in Duitsland. We hebben een team van meer dan 250 hoog gekwalificeerde engineers. Met roots in de retail, petrol en banking heeft Quest for People een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

  • Helpt jonge IT professionals zich verder te ontwikkelen binnen diverse technologieën. Zo blijf je altijd op de hoogte over de laatste trends en ontwikkelingen op IT gebied. Tegelijkertijd zorgt Quest for People ervoor dat jonge professionals kunnen starten met het werken aan hun toekomstige carrière.

  • Biedt ervaren professionals de mogelijkheid om zich verder te specialiseren binnen een bepaalde technologie of activiteit. Door deze mogelijkheid bieden we een kans om zich nog verder te ontwikkelen en kunnen we ervaren professionals breder inzetten binnen hun vakgebied.

Ook bij Quest for People staat natuurlijk onze ambitie bovenaan. Elke werknemer wordt optimaal in staat gesteld om zijn of haar expertise in de praktijk te kunnen brengen.

Wat kunnen wij je bieden

Je krijgt een contract voor bepaalde duur (conform het project) met mogelijkheden tot verlenging. We bieden je een aantrekkelijk salarispakket aan, conform je kennis en ervaring.

Wat niet onbelangrijk is, is dat Quest for People haar meest trouwe professionals (gezien werkuren, kwaliteit, enz.) beloond met een bonus aan het einde van het jaar!